Skip to content
Politică

Iohannis transmite elevilor mesajul lui Lenin

Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, a fost prezent, la deschiderea anului școlar în Sibiu, moment în care le-a transmis elevilor mesajul lui Lenin.
 Iohannis a participat la festivitatea de deschidere a anului scolar la Scoala Gimnaziala numarul 18 din oraș.
„In fiecare an, prima zi de scoala este o sarbatoare si pentru elevi, si pentru parinti, dar si pentru noi, din administratia publica locala. Pentru noi, Primaria municipiului Sibiu, Consiliul Local, scolile sunt foarte importante. Probabil scolile sunt cea mai importanta preocupare a noastra si faptul ca am venit astazi (luni – n.r.) aici, la Scoala 18, la deschiderea anului scolar, este pentru a arata ca sunt impresionat de cat de bine ati reusit dumneavoastra, colectivul de conducere, colectivul de cadre didactice, sa dezvoltati aceasta scoala. Este o scoala de cartier, a fost o scoala simpla, dar cu rezultate bune, iata ca doar in cativa ani s-a reusit transformarea Scolii 18 intr-un model, un model nu numai pentru Sibiu, ci si pentru multi altii”, a spus Iohannis.

El a vorbit despre salile mari si spatioase ale scolii, despre dotarile acesteia, dar si despre faptul ca unitatea, recent extinsa si modernizata, are nevoie de noi extinderi, datorita numarului mare de elevi care aleg sa urmeze cursurile aici.

" "
" "

„Aveti o scoala moderna, cu dotari dintre cele mai performante, aveti suficiente sali de clasa, inteleg, domnule director, ca deja vin atatia elevi incat incepem sa ne gandim la urmatoarea extindere. Aveti sala de sport si toate acestea creeaza conditiile cele mai bune pentru a invata. Parintilor nu pot sa le spun decat sa fie bucurosi si multumiti ca isi trimit copiii la aceasta scoala. Invatatorilor, profesorilor, colegilor mei, le doresc un an scolar foarte bun, profitati din plin de aceste conditii exceptionale si veti avea in continuare rezultate dintre cele mai frumoase si va felicit pe dumneavoastra si conducerea scolii pentru rezultatele mentionate de dumneavoastra, domnule director”, a afirmat Iohannis.

In finalul discursului sau, Iohannis le-a adresat un mesaj elevilor: „Pentru voi, dragi elevi, un singur sfat: invatati, invatati, invatati. Va doresc un an scolar bun”.

1 comentariu la “Iohannis transmite elevilor mesajul lui Lenin

  1. Politrucul asta habar nu are pe cine a citat ! O fi crezut ca e tot Bolintineanu. De fapt oricine a avut rabdarea sa citeasca acest extras de discurs, realizeaza ca omul nu are nicicum darul comunicarii. Nici macar al unui om simplu, dar al unui profesor .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *