Skip to content
Politică

Iohannis, victima conturilor de Facebook false

Într-o postare pe pagina de facebook a prezidențiabilului ACL, Klaus Iohannis, echipa de online a acestuia denunță faptul că în ultimele zile s-au confruntat cu mai multe tentative de discreditare a lui Iohannis, „printr-o serie de comentarii la postările de pe această pagină, comentarii făcute de pe conturi false având numele președintelui PNL și fotografii preluate de pe pagina oficială fără acordul său”.

„În ultimele zile, aflându-ne în plină campanie electorală, ne-am confruntat cu mai multe tentative ale unor persoane rău intenționate de a-l discredita pe domnul Klaus Iohannis printr-o serie de comentarii la postările de pe această pagină, comentarii făcute de pe conturi false având numele președintelui PNL și fotografii preluate de pe pagina oficială fără acordul dumnealui”. 

Citește și Nouă declarație controversată a lui Klaus Iohannis. ”Victima” este Simona Halep

Totodată, aceștia afirmă faptul că atacurile acestea reprezintă  „dovada  disperării unor persoane de a genera bombe de presă menite să-i păteze imaginea lui Iohannis”. 

„Aceste atacuri sunt dovada disperării unora de a genera „bombe” de presă care să păteze imaginea candidatului Klaus Iohannis, singurul care nu și-a construit campania pe valuri de atacuri la adresa contracandidaților săi. 

Dezavuăm apelul la astfel de tertipuri și ne dezicem de orice fel de mesaj care nu vine prin canalele oficiale. Cei ce au apelat la acest joc cinic și murdar jignesc electoratul sperând că astfel de mesaje pot fi credibile. Klaus Iohannis, ca și noi, are încredere în susținătorii săi, le mulțumește că îi sunt alături și îi asigură de tot respectul, dar și de transparența și decența acțiunilor și mesajelor sale în această campanie.

Câștigăm cinstit, câștigăm împreună!”, se arată în mesajul postat pe pagina de facebook a lui Klaus Iohannis.

3 comentarii la “Iohannis, victima conturilor de Facebook false

  1. nu mai cautati nod in papura ca oricum imaginea e patata in afar ca a facut nu stiu ce mare scofala in sibiu de parca a facut metrou sau ceva de genul ce a mai facut neamtul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *