Skip to content
Politică

Iohannis vrea doar banii Chinei: „Politică? Mai ușor cu pianul pe scări”

Klaus Iohannis a fost invitat, joi seara, în studioul Digi 24 pentru o discuție amplă despre planurile pe care le are în cazul în care va câștiga alegerile prezidențiale. Candidatul ACL a discutat și despre relațiile cu China, subiect delicat după ce contracandidatul său și prim-ministrul României, Victor Ponta, le-a adus în discuție în urmă cu puțin timp. În urmă cu mai bine de două luni, într-o vizită la Beijing, premierul își declarase admirația pentru Partidul Comunist Chinez, lucru care a declanșat o întreagă discuție la București.

„Eu sunt principalul susținător al unor relații comerciale, economice cu China. Este o mare putere mondială și este în dezvoltare, deci aș încuraja o astfel de relație, am avea foarte multe de câștigat. Dar nu una politică, pentru că eu pe tema asta l-am criticat pe Victor Ponta. Cu relațiile politice, mai ușor cu pianul pe scări”, a spus Iohannis vizavi de relația pe care România ar trebui să o aibă cu China.

4 comentarii la “Iohannis vrea doar banii Chinei: „Politică? Mai ușor cu pianul pe scări”

  1. Aaaaaa, deci e de bine cu China. Cum o intorci tu, politrucule ! Asa fac ma nemtii adevarati ? Tema asta cu relatiile economice cu China nu e ma tot plagiat ? Pe Ponta il acuzai ca a copiat dupa altii, dar vad ca tu copiezi dupa Ponta ! Cum ai copiat fara rusine dupa Basescu si Macovei. Cat de penibil poti sa fii !!!

  2. S-a sucit sasu` ??? Ca oltenii ???? Ca…cand se contra cu Ponta….neam…. relatii cu chinezii ! Nimic ! Numa` cu liebe Merkel si din cand in cand cu ailalti din UE ! Cu restu` lumii…nimic, nada, nu-i voie !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *