Skip to content
Politică

Ion Cristoiu, despre adevăratul motiv pentru care au fost făcute publice pozele cu Udrea

Președintele PMP, Elena Udrea și șefa DIICOT, Alina Bica, au fost fotografiate în Paris, în luna februarie, iar fotografiile au fost publicate pe un blog care a fost șters ulterior.

Atât Elena Udrea, cât și președintele Traian Băsescu au declarat că fotografiile au fost realizate de serviciile secrete.

Jurnalistul Ion Cristoiu consideră că publicarea acestor fotografii, precum și facturile de la hotelul din Paris unde au fost cazate Elena Udrea și Alina Bica ”nu au valoare electorală, dar au valoare de amenințare”.

”Da, n-au valoare electorală, dar au o valoare de amenințare.

Prin întreaga tărășenie, SIE a vrut să de un avertisment tuturor celor care-l critică, politicieni, jurnaliști, membri ai societății civile:
Fiți atenți, așa cum am reușit să facem rost de la un hotel respectabil din centrul Parisului, de o factură emisă cu jumătate de an în urmă, vom face rost de orice document compromițător despre călătoriile voastre peste hotare. Ați văzut cum am documentat-o pe Elena Udrea? Pe voi vă putem documenta și-n fund dacă ne supărați!

De mai mult timp avertizez asupra erorii comise de Traian Băsescu de a-le fi dat nas celor din serviciile secrete ale României, uitînd că pînă și-n țările adevărat democratice – SUA, de exemplu – serviciile secrete pot comite grave abuzuri, chiar și crime, dacă sunt scăpate de sub controlul democratic. Cele două afaceri mizere din ultimul timp dovedesc că nu m-am înșelat”, a scris Ion Cristoiu pe blogul personal.

6 comentarii la “Ion Cristoiu, despre adevăratul motiv pentru care au fost făcute publice pozele cu Udrea

  1. Ion Cristoiu, acelasi libidinos subjugat propriului interes. Eu cred ca pozele sunt pentru el, sa mai admire ceva forme de celebritati mondene.

  2. BAI SLUGOIULE BASIST,I-A EXPLICA TU MA ,CE INSEAMNA,,CONTROL DEMOCRATIC,, ASUPRA SERVICIILOR?CUMVA CONTROLUL STAPINULUI TAU,BASESCU TRAIAN?EL EXERCITA CUMVA ,,CONTROL DEMOCRATIC,, ASUPRA SERVICIILOR?SLUGA AI FOST TOATA VIATA,SLUGA VEI MURI!SIGUR AI SI TU UN DOSAREL PE UNDEVA PE LA BASESCU TRAIAN IN DULAPAS,CA PREA SCUIPI VENIN!

  3. Pozele sunt facute la comandalui Ud rea pentru a le folosi pentru a se victimiza [tehnica bassesciana] si pt. a acoperii cocosul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *