Skip to content
Politică

Ion Cristoiu, despre pozele Elenei Udrea cu șefa DIICOT

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit despre fotografiile în care apar Elena Udrea și șefa DIICOT, împreună la Paris.

Cristoiu este de părere că mai important este cine a făcut fotografiile, nu fotografiile în sine. Totodată, acesta a mai declarat că problematic este defapt amestecul SIE în campania electorală.

„Eu cred că principala problemă pe care ar trebui să o pună jurnaliştii ar fi cine a făcut rost, nu atât de poze, ci de documente. Nu există nicăieri în lume un hotel sau un restaurant care să dea nota de plată unor jurnalişti. Este clar că este un ofiţer al serviciilor de informaţii externe care a reuşit să obţină aceste lucruri. Avem un amestec grosolan al SIE în campania electorală de partea candidatului Victor Ponta. Asta mi se pare marea problemă”, a declarat Cristoiu la Realitatea TV.

Blogul „Jos Cenzura” a publicat fotografii cu candidatul PMP la Președinție, Elena Udrea la Paris, alături de procurorul șef al DIICOT, Alina Bica și de fosta șefă a Campaniei Naționale de Investiții, Ana Maria Topoliceanu.

 

 

 

6 comentarii la “Ion Cristoiu, despre pozele Elenei Udrea cu șefa DIICOT

 1. Spionita asta—e boala grea—e ca un virus TURCIT—se ia de la televizor—maine -poimaine ne spune , MAESTRUL—ca a gasit–o SCOICA CUBANEZA—in pipa si nici un SERVICIU de salubritate–nu reuseste sa recupereze–INFORMATIA .

 2. nu ti.e jena mai pelticule sa emiti o astfel de ipoteza fara sa declari ca problema de fond o reprezinta tocmai asocierea politicului cu justitia ? Bravo SIE ! Pentru asta sunt create serviciile…sa desconspire javrele astea care au dus Romania in pragul disperarii

 3. Dle. Cristoiu,

  Chiar nu va e rusine sa faceti asemenea aprecieri ?
  Chiar e mai putin importanta fapta si mai important modul in care am ajuns sa aflam ?
  Chiar puteti sa suspectati o natie intreaga de „naivitate patologica” ?
  Chiar nu va dati seama ca se vede de la o posta ca sunteti in solda Cotroceniului ?
  Chiar nu mai aveti un gram de simt al ridicolului ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *