Skip to content
Politică

Ion Cristoiu explică de ce ar trebui să participe Iohannis la dezbaterea de la Antena 3

După ce a acceptat să meargă la două dezbateri, la două televiziuni anti-guvernamentale, Klaus Iohannis a refuzat să participe la confruntarea cu Victor Ponta de la Antena 3. De altfel, Iohannis a refuzat toată campania electorală să participe la vreo emisiune de la această televiziune.

Jurnalistul Ion Cristoiu explică, într-o postare pe blogul personal, de ce candidatul ACL trebuie să își facă prezența la joi seara la dezbaterea de la Antena 3.

”După ce a fost la cele două televiziuni anti-Ponta, ar fi fost cazul ca Klaus Iohannis să meargă și la Antena 3. Ar fi fost cel mai mare șah dat slugilor lui Victor Ponta via Dan Voiculescu. Mihai Gâdea l-ar fi compromis grav pe Victor Ponta ajutîndu-l fățiș, cum a făcut Bogdan Rareș cu Klaus Iohannis. Toată lumea l-ar fi acuzat de lipsă de fair-play. Ori, la scorul pe care-l deține, Victor Ponta n-ar fi avut nevoie de așa ceva. În aceste condiții, oricît de ciudat ar suna ce zic eu – Antena 3 s-ar fi văzut obligată să fie minim corectă față de Klaus Iohannis.

Dacă n-ar fi mers la televiziunile anti-Ponta, Klaus Iohannis și-ar fi putut permite să nu meargă la Antena 3. Ar fi invocat cererea de asigurare a cadrului neutru. Acum însă, cînd a fost la televiziuni anti-Ponta, care i-au asigurat nu numai cadru neutru, dar și întrebări – vorba lui Bogdan Rareș – gen mingi la fileu, după ce B1 Tv i-a garantat că se va discuta numai despre corupție, într-un cuvînt, după ce televiziunile anti-Ponta l-au favorizat – după opinia mea – în chip incorect profesional, Klaus Iohannis trebuie să meargă la Antena 3.

Dacă nu merge, va părea mai laș decît dacă nu s-ar fi dus la nici o televiziune de știri.

Pentru că orice nehotărît – exclud chibiții de o parte și de cealaltă – își va spune: Ce fel de bărbat ești dacă te duci doar acolo unde ți s-a aranjat patul?!”, a scris Cristoiu pe blog.

1 comentariu la “Ion Cristoiu explică de ce ar trebui să participe Iohannis la dezbaterea de la Antena 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *