Skip to content
Politică

Ion Cristoiu, noi atacuri furibunde la adresa lui Cozmin Gușă și a lui Rareș Bogdan: ”Ședeau în fața mogulului ca niște …..”

După ce în urmă cu doar câteva zile Ion Cristoiu a precizat răspicat faptul că Realitatea TV a devenit o televiziune de partid, Fostul angajat al Realitatea TV, a lansat, imediat după ce și-a depus demisia, un atac extrem de dur la adresa patronului acestei televiziuni, Cozmin Gușă. Cristoiu este de părere că șeful de la Realitatea are reacții de ciocoi.

De asemenea, Cristoiu precizează pe blogul său personal că actualul patron al Realității TV, Cozmin Gușă, l-ar fi amenințat că îi reziliază contractul și că ”ar trebui să îți bage mințile în cap.”

Citește și: Demisie de la Realitatea TV după dezbaterea Ponta- Iohannis

”Știu că telespectatorii și cititorii sunt ocupați cu lucruri mult mai importante decît noul meu divorț de o televiziune (l-am bătut pe Tăriceanu la divorțuri!), cum ar fi, de exemplu, implicarea Serviciilor secrete ale României în confruntarea pentru turul al doilea, dacă va reuși sau nu manevra acestora cu organizarea unor demonstrații de stradă, după modelul Primăverii arabe.

De aceea, nu voi trece în revistă întîmplările care m-au dus la concluzia că e ceva în neregulă în atitudinea celor de la Realitatea Tv față de mine, inclusiv a lui Rareș Bogdan.

Voi menționa un singur lucru.

Plecînd de la premisa că vîrsta, experiența, dar și solidaritatea față de post îmi dau dreptul (în definitiv, ce se spunea despre Realitatea Tv mă privește și pe mine, fie și ca simplu colaborator), mi-am permis să-i atrag atenția lui Rareș Bogdan, într-un comentariu din Evenimentul zilei, că e nu numai falsă, dar și periculoasă pentru interesul național teza vehiculată de Realitatea Tv în toate emisiunile și pe toate burtierele că alegerile din primul tur n-au fost libere.

Drept răspuns, un domn – Cozmin Gușă – despre care am aflat că e finanțatorul postului, deși eu știam că e consultantul politic al Elenei Udrea (ceea ce explică multe derapaje ale postului în favoarea Doamnei!), îmi atrage atenția pe site-ul Reporter virtual că el mă plătește și să-mi bag mințile-n cap, că la adică îmi reziliază contractul.

În cei 24 de ani de gazetărie postdecembristă, am lucrat cu mulți patroni de presă. Nici unul nu și-a permis să mă trateze public drept sluga care trebuie să stea drepți în fața lui, pentru că el mă plătește. (Apropo, de unde are bani de întreținut un post tv Cozmin Gușă?!). Nici Sorin Ovidiu Vântu, nici Dan Voiculescu, nici Sorin Oancea, nici Ion Rațiu.

Stupoarea mea la incredibila reacție de ciocoi a consultantului politic al Elenei Udrea s-a risipit marți seara, după marele Pîrț care a fost confruntarea dintre Victor Ponta și Klaus Iohannis.

Cozmin Gușă i-a aliniat pe cei care făcuseră emisiunea, în frunte cu Rareș Bogdan, și, în direct, a purces la o lecție de dirigenție. Unora le-a dat un pupic, altora una cu rigla peste palmă. Cei de la Realitatea Tv, în frunte cu Rareș Bogdan, ședeau în fața Mogulului speriați ca niște elevi clăpăugi surprinși în delict de fumat la WC, străduindu-se din răsputeri să cu gura și să fie fericiți de asta – vorba lui Arghezi – scuipatul Patronului” transmite Ion Cristoiu pe blogul personal.

2 comentarii la “Ion Cristoiu, noi atacuri furibunde la adresa lui Cozmin Gușă și a lui Rareș Bogdan: ”Ședeau în fața mogulului ca niște …..”

  1. Ce vrei MERCENARE,sa fii respectat cand ai tradat tot ce ai slujit si ai slujit tot ce ai tradat? Si asta n-ai facut-o niciodata fara de arginti. Esti,prin felul cum ai prestat in presa,din mocirla SRS,Turcescu,Dan Diaconescu,Pora,Tismaneanu,Nistorescu…Apropo maistre, ce ar scrie Octavian Paler despre Nemernicia Voastra cat l-ati secondat in bijuteriile de miercuri seara la Antena 3(dumneavoastra evidentiindu-va mai ales prin agramatisme!)?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *