Skip to content
Alegeri locale 2020

Ion Cupă, candidat PMP la funcția de președinte al CJ Mehedinți: Mehedințiul va fi pol turistic naţional şi regional în 4 ani

psnews.ro
" "

Potențialul turistic al Mehedințiului este subvalorificat atât în ceea ce privește Clisura Dunării, cât și în privința părții de nord a județului. Planul investițional pe care îl propune Ion Cupă, candidatul PMP la președinția CJ Mehedinți se referă și la investiții strategice în turism.

Este vorba de două aliniamente principale: dezvoltarea infrastructurii turistice și promovarea profesionistă a atuurilor turistice ale județului. Aceste lucruri, în opinia candidatului PMP, pot contribui decisiv la transformarea Mehedințiului în pol turistic național si regional în următorii 4 ani.

" "

Ion Cupă propune o nouă strategie de promovare turistică a Severinului, a județului în general, adaptată diferitelor culturi ale lumii și conectarea Mehedintiului la fluxurile marilor tur-operatori europeni.

Vom construi o platformă online integrată în care se vor prezenta toate obiectivele turistice ale județului și unde toți agenții economici din domeniul Horeca sau al industriei handmade își pot promova afacerile”, precizează candidatul PMP Ion Cupă.

Totodată Planul pentru relansarea turismului mehedințean, propus de PMP, prevede investiții în profesionalizarea tuturor celor care vor lucra în turism și serviciile conexe, inclusiv colaborări cu instituții specializate de renume din Vestul Europei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *