Skip to content
Alegeri locale 2020 Mehedinți Știri locale

Ion Cupă, candidat PMP la funcția de președinte al CJ Mehedinți: Portul Comercial din Drobeta Turnu-Severin trebuie readus în administrare locală

Facebook

În viziunea candidatului PMP la funcția de președinte al Consiliului Județean Mehedinți valorificarea economică a întregului potențial al Dunării înseamnă și Readucerea Portului din Severin în administrarea locală.

Ion Cupă consideră că a fost o greșeală subordonarea Portului din Severin Companiei Nationale Administrația Porturilor Dunării Fluviale APDF SA Giurgiu a cărei conducere s-a dovedit a fi una dezinteresată de soarta portului severinean.

" "

”S-a bătut pasul pe loc în privința modernizării Portului, ceea ce a impiedicat integrarea lui într-un circuit internațional avantajos economic pentru oraș si pentru județul Mehedinți. Nu s-au făcut investiții serioase, nu s-a absorbit un euro în toti acești ani ceea ce inseamnă pierderi imense pentru economia locală”- precizează candidatul PMP la președinția Consiliului Județean Mehedinți.

Vom face demersuri pentru readucerea  Portului în administrare locală.Avem un plan serios de investiții inclusiv atragerea unor puternice investitii straine directe  astfel incat sa transformăm Portul Comercial și Portul Turistic din Severin într-o adevarată poartă de intrare europeană în România”, a mai precizat Ion Cupă.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *