Skip to content
Politică

Ion Iliescu absentează de la vot şi nu a cerut nici urna mobilă de teama pandemiei

Inquam Photos/George Călin
" "

Fostul preşedinte Ion Iliescu nu va vota duminică la alegerile locale. Acesta nu se va prezenta fizic şi nici nu va cere urna mobilă, arată SPP, potrivit Antena 3.

Ion Iliescu ar fi trebuit să voteze la Liceul Jan Monet din București. În această secție de votare și-a exercitat dreptul fundamental și actualul președintre în funcție, Klaus Iohannis, dar și fostul președinte al țării Traian Băsescu. Potrivit explicaţiilor de la SPP, fostul preşedinte Ion Iliescu a evitat să voteze din cauza pandemiei de coronavirus.

" "
" "

Ultima dată când fostul președinte şi-a făcut simţită prezenţa în spaţiul public a fost pe 11 august, când a transmis, marți, pe blogul personal, un mesaj după aflarea veștii că fostul președinte al Senatului, Oliviu Gherman, cu care era prieten bun și fost coleg, a încetat din viață.

Luptă se menţine în continuare extrem de strânsă pentru Primăria Capitalei. Diferenţa dintre Nicuşor Dan şi Gabriela Firea ar putea creşte în cazul unei prezenţe mai mari la urne pe finalul zilei, scrie Adevarul. În caz contrar, diferenţa va fi mult mai strânsă.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *