Skip to content
Politică

Ion Iliescu, prima reacție la tandemul Dragnea-Ghiță pentru șefia PSD

Fostul președinte Ion Iliescu a reacționat astăzi, 22 octombrie, la cel mai nou tandem creat de social-democrați pentru cursa în care urmează să intre, dacă premierul Victor Ponta ajunge la Cotroceni.

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea și deputatul Sebastian Ghiță au anunțat că vor merge în tandem în cursa pentru președinția PSD.

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat pentru jurnaliștii gandul.info că nu îl cunoaşte pe Sebastian Ghiţă, cel care doreşte să devină numărul doi în partid după alegerile prezidenţiale, spunând însă că orice funcţie va trebui câştigată la Congres.

”Viitorul Congres urmează să stabilească noul preşedinte. Sunt discuţii într-un cadru democratic, firesc, se rezolvă, nu îmi fac probleme din acest punct de vedere”, a spus Iliescu.

”Nu este prima dată când această înnoire aduce oameni noi, dar asta va judeca partidul şi structurile sale”, a precizat Ion Iliescu.

Sebastian Ghiţă şi Liviu Dragnea au anunţat că vor candida în tandem la Congresul PSD care se va organiza după ce Victor Ponta va ajunge la Palatul Cotroceni, primul pentru funcţia de preşedinte executiv, iar cel de-al doilea pentru funcţia de preşedinte al PSD.

Deputatul PSD a fost suspendat ieri din partid, fiind sancţionat pentru că a cerut suspendarea din partid a lui Viorel Hrebenciuc şi a lui Dan Şova. Marian Vanghelie i s-a plâns lui Victor Ponta că este urmărit de Sebastian Ghiţă, ameninţându-l pe ultimul că îl va aresta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *