Skip to content
Politică

Ion Iliescu şi Nicolae Ceauşescu vor să devină consilieri locali în judeţul Olt. Ce meserii au cei doi

Ion Iliescu şi Nicolae Ceauşescu candidează în judeţul Olt pentru câte un mandat de consilier local în comunele lor, Crâmpoia şi Poboru. Primul lucrează în construcţii şi celălalt este mecanic la pompele de apă.

Ion Iliescu este candidat ALDE la funcţia de consilier local în comuna Crâmpoia, iar poziţia pe care o ocupă este a opta, la jumătatea listei de candidaţi.

„Iliescu e un tânăr, lucrează în domeniul construcţiilor, are până în 30 de ani. Vom vedea dacă locul ocupat de Ion Iliescu este eligibil, este la jumătatea listei, competiţia e una destul de strânsă la noi în comună şi sunt 13 mandate de consilieri”, a declarat pentru Agerpres preşedintele ALDE Crâmpoia, Ilie Chiriţă.

Nicolae Ceauşescu ocupă ultimul loc pe lista de candidaţi PSD la Consiliul Local Poboru. Primarul comunei Poboru, Iulian Bărăscu, candidat PSD pentru un nou mandat în fruntea administraţiei localităţii, a declarat pentru Agerpres că decizia de a-l propune pe Nicolae Ceauşescu pentru a candida la un mandat de consilier local a fost una de ultim moment, pentru a completa lista, dar consideră că a fost „inspirat” deoarece „nea Nicu” se implică în activităţile din campanie şi se bucură că se numără printre candidaţi.

Citeste mai multe aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *