Skip to content
Societate

Ion Rădoi, liderul sindicaliștilor de la metrou, trece la ameninţări directe pentru ministrul Drulă: S-ar putea să aibă o surpriză!

Facebook

Ion Rădoi, liderul sindicaliștilor de la metrou, a declarat luni, în cadrul unei conferințe de presă, că este gata să recurgă la gesturi extreme.

Aflat „la cuțite” cu Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, Ion Rădoi a precizat că este gata să se lupte cu forțele de ordine dacă sediul sindicatului, de la Piața Unirii, va fi evacuat, așa cum s-a procedat și cu mai multe magazine din subteran.

Biroul meu are vreo doi metri aici, la Piața Unirii. Eu nu voi ieși de acolo decât dacă-mi dau foc sau mă omoară, că oricum, ei m-au amenințat. Dar s-ar putea să aibă o surpriză, să ne ducem noi să-i evacuăm de-acolo și să vină în subteran, că metroul circulă în subteran și să nu mai dăm 400.000 de euro anual, ca să stea ei acolo, în birourile de la etajul 9„, a declarat Ion Rădoi.

De asemenea, dacă vor exista reduceri de personal, vor exista probleme cu privire la funcționarea metroului, a mai amenințat Rădoi. În plus, acesta a criticat strategia ministrului Drulă. „Eu aș transmite prin intermediul dumneavoastră că domnul general Drulă trebuie să mai învețe și nițică diplomație, că tehnic, este mai greu să mai învețe de acum.

Nu știu ce au de gând, dar din datele pe care le avem, vor să vândă tot ceea ce mai este de vândut în țara asta, iar colo unde au de-a face cu servicii de stat, să le externalizeze”, a mai precizat Rădoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *