Skip to content
Sport

Ion Țiriac a fost HUIDUIT pe Arena Națională, unde a comentat aproape o oră meciul Simonei Halep

Ziua de Constanta

on Ţiriac și-a atras numeroase critici, după ce a fost prezent pe Arena Națională, la evenimentul în care Simona Halep și-a prezentat trofeul câștigat la Wimbledon. Țiriac a comentat aproape o oră finala de 56 de minute cu Serena Williams, spre nemulțumirea unora. Miliardarul a fost și huiduit, de unii spectatori, dar a stârnit și râsete, din cauză că și-a permis să o ironizeze pe Dinamo, după umilinţa cu Viitorul Constanţa (0-5). Ion Ţiriac a trimis câteva mesaje bucureştenilor.

Ţiriac a făcut o paralelă între tenis şi fotbal, declarând că la ora actuală, la cum arată Dinamo, poate să piardă şi cu 0-30.

„Într-un joc de tenis, cum se spune pe englezeşte, într-un game, 30-0 sau 0-30 este cel mai important scor. Ca 2-0 la fotbal. Bine, încă n-a fost 30-0 la fotbal, dar aşa cum se duce Dinamo, poate iese. Îmi poare rău, e echipa mea. Să ne întoarcem la tenis”, a spus Ţiriac la evenimentul de pe cel mai mare stadion al ţării.

După mai multe schimbări la nivelul băncii tehnice, la nivelul structurilor de conducere, dar şi în lotul de jucători, Dinamo a început foarte prost sezonul 2019-2020 al campionatului. Elevii pregătiţi de Eugen Neagoe au cedat cu 0-5 în faţa celor de la Viitorul Constanţa. Suporterii nu au suportat umilinţa din teren şi cu câteva minute înaintea finalului de meci au intrat pe gazon. După partidă, fanii au continuat să protesteze la adresa conducerii şi i-au cerut finanţatorului Ionuţ Negoiţă să vândă pachetul majoritar şi să plece.

În etapa cu numărul 2, Dinamo joacă împotriva Universităţii Craiova. Partida este programată duminică, de la ora 21:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *