Skip to content
Sport Știri

Ion Țiriac ar urma să fie noul președinte al Federației Române de Tenis – surse

Ion Țiriac va deveni, în perioada urmatoare, noul președinte al Federației Române de Tenis, notează ziare.com..

Cotidianul Fanatik susține ca omul de afaceri român, cu o avere estimată la 2 miliarde de dolari, a fost convins după o întâlnire avută săptămâna aceasta cu ministrul Tineretului si Sportului, Bogdan Matei, și actualul presedinte al FRT, George Cosac.

Cooptarea celui mai bogat roman în fruntea instituției a fost unanim apreciată ca o posibilă soluție pentru ieșirea din criză„, noteaza sursa citata.

Prin aducerea lui Tiriac, Federația Romana de Tenis, obligata sa organizeze noi alegeri dupa ce Tribunalul Bucuresti a anulat Adunarea Generala din noiembrie 2017, spera sa primeasca din nou bani de la Ministerul Tineretului si Sportului.

Guvernul nu a mai dat bani de la Bugetul de Stat pentru tenis din 2017.

Vineri, insa, nu s-a intrunit cvorumul necesar, iar Adunarea Generala Extraordinara a Federatiei Romane de Tenis, cea in cadrul careia trebuiau luate decizii pentru deblocarea situatiei juridice, va fi reprogramata.

Finantarea Federatiei Romane de Tenis a fost sistata in 2017, dupa ce instanta a decis ca alegerile in care George Cosac a fost reales in functia de presedinte nu au fost statutare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *