Skip to content
Sport

Ion Țiriac, lăsat cu ochii în soare de Guvernul Ungariei: Câți bani trebuie să-i plătească maghiarii

sport.ro

Ion Tiriac are probleme dupa ce a mutat turneul de tenis masculin de la Bucuresti la Budapesta. Omul de afaceri nu a primit suma pe care ungurii i-au promis-o, desi termenul de plata era luna octombrie a anului trecut. Tiriac trebuie sa primeasca din partea ungurilor in jur de 370 de mii de euro.

In speranta ca va rezolva litigiul aparut, Tiriac i-a trimis o scrisoare ministrului Sporturilor din Ungaria, Tunde Szabo, conform ziare.com.

Conform presei din tara vecina, Guvernul Ungariei a virat banii in conturile Federatiei de Tenis de la Budapesta, dar banii nu au mai ajuns la Tiriac.

Politicienii maghiari s-au implicat si ei in acest caz, care va fi dezbatut intr-o sedinta viitoare a Federatiei de Tenis din Ungaria.

Forul de la Budapesta se afla in conflict cu guvernul maghiar, care banuieste ca fondurile directionate au fost folosite in scopuri ilicite.

Deranjati de numeroasele controale, oficialii Federatiei de Tenis din Ungaria s-au opus anul trecut mutarii turneului de tenis feminin de la Bucuresti la Budapesta, desi Guvernul semnase actele cu proprietarul licentei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *