Ion Ţiriac s-a răzgândit și nu mai construiește un patinoar gratis în Brașov. Primarul Allen Coliban acuză un „sabotaj”

Sursa foto: Facebook

Fundaţia Ion Ţiriac, care se oferise să construiască gratuit un patinoar în municipiul Braşov pentru copii şi tineri, pe care să îl ofere oraşului, îşi retrage oferta, motivul invocat fiind amânarea de către Consiliul Local a aprobării contractului de comodat dintre Fundaţie şi administraţia locală. Primarul Allen Coliban reclamă, în acest context, un „semn clar al sabotajului” din partea consilierilor locali care formează majoritatea.

Anunţul privind retragerea ofertei de către Fundaţia Ion Ţiriac a fost făcut, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, de către primarul municipiului Braşov, Allen Coliban. Motivul invocat îl constituie amânarea de către Consiliul Local a aprobării contractului de comodat dintre Fundaţie şi municipalitate, etapă necesară continuării proiectului.

Ion Țiriac: Pot doar să îmi exprim dezamăgirea şi surprinderea

„În faţa răspunsului de astăzi al celor care conduc la nivel local Municipiul Braşov pot doar să îmi exprim dezamăgirea şi surprinderea faţă de ceea ce reprezintă până la urmă refuzul de primi cu titlu gratuit o bază sportivă ce urma să servească tot braşovenilor. Pe această cale, cu părere de rău trebuie să spun că disponibilitatea noastră de a mai realiza acest parteneriat cu Municipalitatea Braşov încetează de astăzi”, precizează Ion Ţiriac în scrisoarea transmisă în 30 martie primarului Braşovului.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL