Skip to content
Politică

Ionel Arsene (PSD Neamț) îi răspunde lui Ponta: „Victoraş, nu stăm cu trădătorii la masă!”

atacul.ro

Duel de la distanţă între fostul preşedinte al PSD, Victor Ponta şi Ionel Arsene, preşedintele PSD Neamţ. După ce actualul preşedinte al Pro-România l-a acuzat pe fostul său subordonat politic că ar fi un fel de „Hrebenciuc 2.0” care securizează prin mijloace neortodoxe votul la Moţiunea de cenzură, Arsene nu doar că respinge afirmaţiile respective dar anunţă şi că îl va da în judecată pe „Victoraş”, scrie Vestea.net.

“Stilul golănesc al dlui Victor Viorel Ponta de a face politică nu mai surprinde pe nimeni. Îl știm, cu toții cunoaștem ce îi poate pielea. Cu un asemenea om politic eșuat, pentru că altfel nu am cum să descriu un personaj care a ratat alegerile din 2014, deși a avut toată susținerea, un personaj care a fugit ca un laș de la guvernare și din fruntea partidului pe care îl conducea, nici nu merită să intri într-un dialog. Aroganța, mârlănia, continuă să îl caracterizeze pe Victor Viorel.

Acum, văd că a făcut din persoana mea o nouă țintă pentru a ataca PSD. Ce e Victoraș, nu ies voturile pentru moțiune? Nu poți să îi mai păcălești pe oameni?

Victoraș, eu îți recomand să te calmezi și să nu mai debitezi prostii pe la televizor. Nu mai ascultă nimeni minciunile și tâmpeniile pe care le aberezi.

Văd că am devenit omul care face și desface majorități, după mintea…aș zice îngustă, a dlui Ponta. Aș vrea să îl văd dovedind toate acuzațiile pe care mi le aduce în instanță. Îi voi acorda această ocazie pentru că mâine voi lua legătura cu avocați pentru a depune plângere penală pentru calomnie, pentru toate acuzațiile fantasmagorice ale lui Victoraș.

În final aș vrea să fie clar un lucru, pentru toți membrii PSD: Victor Ponta are un singur scop, iar acela e de a distruge PSD. A primit ordin, îl duce la capăt. Victor Viorel pozează acum în mare salvator, dar de fapt el nu vrea decât dispariția PSD. De ce? Pentru că i-am spus cu toții la revedere atunci când ne-a trădat. Cu trădătorii Victoraș nu putem sta la masă! Iar tu ești cel mai mare trădător al PSD. Ai reușit în toată existența ta să îi faci pe toți cu care ai interacționat să se delimiteze de tine, începând cu Adrian Năstase, cel datorită căruia ai ajuns om politic.

Așa că, ne vedem în instanță dragă Victoraș pentru a lămuri toate năzbâtiile pe care le-ai debitat la adresa mea.”, scrie Ionel Arsene pe pagina sa de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *