Ionel Bogdan, PNL Baia Mare: Trebuie să generăm dezvoltarea la nivelul zonei metropolitane

ionel bogdan cj maramures
foto: media.pnl.ro

Preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, candidatul PNL pentru funcţia de primar al municipiului Baia Mare la alegerile locale din 9 iunie, Ionel Bogdan, anunţă că şi propune dezvoltarea a minim un parc industrial în Baia Mare, pentru a reporni economia municipiului Baia Mare şi a oferi locuri de muncă bine plătite pentru băimăreni. Ionel Bogdan a reuşit să pună în practică dezvoltarea a 7 parcuri industriale în Maramureş.

PNL Maramureş arată că ”preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, candidatul PNL pentru funcţia de primar al municipiului Baia Mare la alegerile locale din 9 iunie, Ionel Bogdan, are experienţă în atragerea de fonduri europene, dar şi în dezvoltarea economică a judeţului”.

”Ionel Bogdan a reuşit să pună în practică dezvoltarea a 7 parcuri industriale în Maramureş, precizează liberalii. Ionel Ovidiu Bogdan a dovedit că este omul potrivit de care are nevoie Maramureşul pentru a ajunge pe drumul dezvoltării. A dovedit asta în ultimii trei ani şi jumătate, prin diversele iniţiative şi proiecte implementate la nivelul Consiliului Judeţean Maramureş. În judeţul nostru sunt în curs de dezvoltare 7 parcuri industriale de specializare inteligentă la Baia Sprie, Fărcaşa, Târgu Lăpuş, Şomcuta Mare, Bogdan Vodă, Mireşu Mare şi Giuleşti”, arată PNL.

„Vreau să repornim şi economia municipiului Baia Mare, să oferim locuri de muncă bine plătite pentru băimăreni. Voi susţine mediul de afaceri local printr-un set de măsuri de sprijin aplicate la nivelul administraţiei publice locale. Pentru parcul industrial pe care vreau să îl dezvoltăm urgent în Baia Mare avem mai multe opţiuni: strada Europa, zona Aramis/Maravet sau zona Romplumb. Acestea pot fi dezvoltate din punct de vedere industrial. Putem găsi o soluţie, prin dialog şi un parteneriat public – privat, important este să vedem cât mai curând realizat un astfel de proiect în Baia Mare. Cea mai bună opţiune consider că este platforma Cuprom. Primul pas aici este medierea, prin implicarea proprietarilor actuali, în găsirea de soluţii de finanţare pentru recuperarea acestei zone cu destinaţie de producţie”, spune Bogdan.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: