Skip to content
Politică

Ionel Dancă a plecat de la o emisiune moderată de Răzvan Dumitrescu

Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al Partidului Național Liberal, a plecat aseară la scurt scurt timp înainte de începerea emisiunii „Subiectiv”, de la Antena 3, moderată de Răzvan Dumitrescu, la care era invitat.

Din câte se pare, Ionel Dancă nu a vrut să rămână în emisiune din cauză că ar fi fost deranjat de prezența celorlalți invitați.  „Trebuia să se afle la această emisiunea și domnul Ionel Dancă, purtător de cuvânt al PNL. El a venit aici, a văzut cine mai este invitat și a plecat. Nu vreau să dezvolt foarte mult, respect dreptul fiecăruia să participe sau să nu participe la această emisiune. Regret faptul că un reprezentant al Partidului Național Liberal nu a rămas la emisiune, deși a fost invitat și a venit până aici. A plecat. Păcat”, a spus Răzvan Dumitrescu în debutul emisiunii.

„În weekend nu se dau banii de purtat vorbe. Știți că domnia sa vorbește pe bani și de aceea, fiind weekend, nu mai ia bani”, a spus Ingrid Mocanu.

Printre invitații lui Răzvan Dumitrescu, la emisiunea „Subiectiv” se numărau europarlamentarul Claudia Țapadel, Ingrid Mocanu și Răzvan Savaliuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *