Skip to content
Politică

Ionel Dancă: Alături de Ludovic Orban, liderul Dreptei Românești, am învățat în acești ani că politica este o campanie continuă

Liberalul Ionel Dancă, fostul şef al Cancelariei Guvernului pe vremea când premier era Ludovic Orban, anunţă că s-a aflt în vizită cu preşedintele PNL la Brăila, la Podul peste Dunăre, „un obiectiv magistral de investiții asumat de Guvernul Orban”.

De asemenea, Dancă scrie şi „despre vizita efectuată la Galați pentru alte proiecte regionale importante de infrastructura și la Tecuci pentru Centura ocolitoare.

Tot împreună, am fost la Târgu Bujor, unde ne batem pentru primărie cu o tânără liberală, competenta și pregătită să schimbe trandafirii cu bujorii în administrația locala, Andra Costache.

Facem echipă cu oamenii liberali oriunde este nevoie în țară, alături de Ludovic Orban, pentru susținerea #PNL și pentru dezvoltarea României!

Alături de Ludovic Orban – Liderul Dreptei Românești, am învățat in acești ani că politica este o campanie continuă și așa este bine să fie pentru că politica se face pentru oameni și printre oameni, fără întrerupere!

În același timp, românii trebuie să stie că politica liberală, încă de la de inceputurile sale bratiene, nu este un moft sau un capriciu de afirmare personală pentru onoruri și privilegii frivole.

Politica liberală adevărată este o muncă de echipă, alături de oameni și pentru oameni, un maraton, in care câștigătorii sunt cei care rezistă și luptă până la capăt, pentru Romania!

Așa este Ludovic Orban pe care îl cunosc eu, un demn urmaș al Bratienilor, nimic pentru sine, totul pentru partid și pentru țară! #PNL #LudovicOrban #PentruRomania„, scrie pe pagina sa de Facebook Ionel Dancă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *