Skip to content
Politică

Ionel Dancă: Felicitări președintelui filialei PNL Bistrița-Năsăud, și colegilor liberali bistrițeni, pentru opțiunea clară și sigură- Ludovic Orban

Inquam Photos/Octav Ganea

Ionel Dancă a precizat că moțiunea lui Ludovic Orban, intitulată „Forța dreptei”, a fost votată sâmbătă de 57 de delegați din cei 59 de membri prezenți ai Comitetului Director Județean PNL din Bistrița-Năsăud.

„Primul vot pentru moțiunile de la Congresul PNL din 25 septembrie vine din inima Ardealului și este pentru moțiunea PNL- Forța Dreptei a lui Ludovic Orban, în filiala PNL Bistrița-Năsăud.

Moțiunea Președintelui Ludovic Orban a fost votată de 57 de delegați din 59 de membri prezenți ai Comitetului Director Județean PNL din Bistrița-Năsăud.

Felicitări președintelui filialei PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, și colegilor liberali bistrițeni, pentru opțiunea clară și sigură pentru cel care are calitățile și proiectele necesare pentru a conduce Partidul National Liberal spre noi victorii politice în urmatorii ani, în slujba românilor!”, a scris Ionel Dancă, sâmbătă, pe Facebook.

Ludovic Orban a început campania pentru obținerea unui nou mandat de președinte al PNL, sâmbătă, la Satu Mare, unde a prezentat moțiunea „Forța dreptei”.

„Congresul din 25 Septembrie nu este doar despre alegerea mea sau a lui Florin Cîțu ca președinte, este și despre alte multe lucruri. Vrem un Partid Naţional Liberal liber în care deciziile să fie luate de forurile statutare şi de membrii PNL sau acceptăm un partid care să cânte şi după partituri care nu sunt create în interiorul partidului?

Delegații PNL sunt cei care vor decide, singuri, în cabina de vot! Eu sunt o certitudine. Dacă voi fi ales președintele Partidului Național Liberal, voi ști cu siguranță că datorez alegerea mea doar membrilor partidului, celor 5000 de delegați care vor veni la Congres, și voi acționa întotdeauna numai în numele intereselor fundamentale ale Partidului Național Liberal”, a afirmat Ludovic Orban.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *