Skip to content
Politică

Ionel Dancă (PNL): Care cetățean român poate să se joace cu procesele și cu amânările, folosind Parlamentul, Guvernul și CCR?

SecundaTV

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, a declarat că Liviu Dragnea ar trebui să ”se apere vitejește, bărbătește în fața instanței”, nu să apeleze la tot felul de tertipuri și să se folosească de instituțiile statului, pentru a scăpa de problemele penale pe care le are.

”Nu e normal ce s-a întâmplat astăzi în fața Înaltei Curți, dar vinovatul care a adus societatea românească în acest punct este chiar Liviu Dragnea. Să nu încerce să se victimizeze, pentru că revolta oamenilor împotriva a ceea ce face el în justiție e legitimă și justificată. De vină sunt și jandarmii, care nu au făcut un perimetru de siguranță pentru orice cetățean, nu doar pentru Dragnea.

Protestele au loc în orice democrație. Oamenii au ieșit să protesteze contra unui om care se folosește de Justiție pentru a scăpa de problemele penale. Care cetățean din această țară mai poate să aibă parte de un proces cum are Dragnea, în care se amână decizia cu privire la faptele sale, legat de o hotărâre a CCR, sesizată de Florin Iordache și pe argumentația avocatului apărării? 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *