Skip to content
Politică

Ionel Dancă (PNL): PSD blochează dezvoltarea României prin şantajul pe care îl face pentru adoptarea PNRR

ionel danca facebook

Într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook, deputatul PNL Ionel Dancă afirmă că Partidul Social Democrat blochează dezvoltarea României prin şantajul pe care îl face pentru adoptarea Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

“PSD blocheaza dezvoltarea Romaniei si mecanismul de redresare al Uniunii Europene prin santajul pe care il face pentru adoptarea Planului National de Redresare si Rezilienta. Asta stie PSD sa faca in Europa si asta a anuntat Marcel Ciolacu ca va face la dezbaterea PNRR de ieri din Comisia de afaceri europene. Vorba aceea, domnule Ciolacu, pe care o stiti de la tatal d-voastra, daca nu puteti mai mult, macar nu puneti frana dezvoltarii Romaniei!”, a scris deputatul PNL pe pagina sa de Facebook.

Premierul Florin Cîţu a anunţat miercuri că Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă va fi finalizat în câteva zile şi va fi prezentat public.

Discuţiile în coaliţie continuă pe Planul Naţional de Rezilienţă. Cred că avansăm şi avem un plan foarte bun. Aşa cum am construit bugetul şi aici ne axăm pe investiţii. O să fie gata în câteva zile, cred, o formă finală, dar arată bine aşa cum e acum„, a spus Cîţu.

Întrebat dacă planul va fi prezentat şi adversarilor de la PSD, pentru a fi ulterior ratificat în Parlament, Cîţu a spus: „Nu. Îl vom prezenta românilor. Românii trebuie să ştie Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Îl vom prezenta public. Românii vor vedea planul, va fi aprobat în şedinţa de Guvern, o să fie transparent, deci nu trebuie doar social-democraţii… Este un program pentru toţi românii„.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *