Skip to content
Alegeri locale 2020

Ionel Dancă, şeful Cancelariei premierului Orban iese la rampă: Vom învinge PSD și va fi bine!

Facebook

Ionel Dancă, şeful Cancelariei premierului Orban, lansează un mesaj dur în care critică activitatea primarilor PSD din ţară, facând inventarul zonelor în care candidaţii PNL ar putea câştiga alegerile locale din 27 septembrie.

Primarii și baronii PSD își trăiesc cu disperare ultimele lor zile de mandat. În multe localități din țară este ultima lor suflare politică în această campanie. De la Teleorman și Giurgiu, trecând prin Constanța, Pitești și Galați până la Focșani, Bacău și Neamț, se vor duce bătălii pe viață și pe moarte pentru a scăpa feudele PSD de mizerie și sărăcie și pentru a aduce performanța liberală în administrația locală.

Primarii și baronii PSD își trăiesc cu disperare ultimele lor zile de mandat. În multe localități din țară este ultima…

Publicată de Ionel Dancă pe Sâmbătă, 29 august 2020

La București va fi o bătălie capitală pentru PNL, cu Nicușor Dan și cu candidații susținuți de PNL împreună cu USR-PLUS, pentru a învinge #FireaPSD de a irosi banii bucureștenilor pe nimicuri.

În Moldova, pentru prima dată în mulți ani, avem prima șansă într-o luptă strânsă să batem PSD.
Bătălia de la Focșani a candidaților PNL, Ion Ștefan la primăria Focșani și Cătălin Toma la CJ Vrancea, va fi o cotitură istorică pentru baronul Oprișan spre #nimicPSD în Moldova.

La fel la Neamț, unde candidatul PNL la Consiliul Județean, Mugur Cozmanciuc poate să scape județul de rușinea de a fi condus de un interlop PSD ca Ionel Arsene.

La Bacău, candidatul PNL la Consiliul Județean, Ionel Paler, poate pune capăt în sfârșit unei ere de combinații pesediste subterane marca Hrebenciuc care au ținut județul în subdezvoltare.

La Galați, candidatul PNL la CJ, George Stângă, se luptă încă cu cumetriile din epoca lui Adrian Nastase care au căpușat dezvoltarea industrială a orașului.

În Muntenia, județul Argeș poate să fie din nou județul Brătienilor cu candidații PNL Emanuel Soare la Consiliu Județean și Sorin Apostoliceanu la primăria Pitești.

În Oltenia, Mama Minciunilor PSD pentru pensionari, Olguța Vasilescu poate fi învinsă cu votul craiovenilor pentru un primar liberal serios și cu experiență cum este candidatul PNL la Craiova, Nicolae Giugea.

Tot în Sud, alte două județe roșii, simbol pentru feudele lui Dragnea, Teleorman și Giurgiu pot să-și schimbe culoarea și să scape de sărăcia în care le-a adus PSD.

O altă bătălie istorică va fi la Constanța, unde urmașii lui Mazăre și acoliții lor au de ce să se teamă pentru că vremea tunurilor PSD de la malul Mării se va încheia cu victoria fostului amiral Vergil Chițac, candidatul PNL la primăria Constanța.

Și la Iași, Prahova, Hunedoara, Sălaj, Gorj și Mehedinți, Ialomița, Dâmbovița sau Tulcea românii au acum șansa la o administrație liberală care le schimbe viața în bine.

Luptăm peste tot în țară pentru o Românie liberală iar lupta este strânsă, aproape corp la corp, primar cu primar, om cu om și cu fiecare vot care poate face diferența.

În multe localități și județe, avem alături de noi și de candidații PNL aliați de la USR-PLUS, la București, Galați, Bacău, Vrancea, Prahova, Hunedoara, Sălaj, Giurgiu sau Călărași. In alte zone, suntem singuri impotriva tuturor.

Însă, cei mai importanți aliați ai Partidului Național Liberal în lupta cu PSD pentru o dezvoltare locală peste tot în țară sunt chiar românii cu votul și încrederea lor că doar PNL poate să bată PSD. Vom învinge PSD și va fi bine! #RomaniaLiberala #RomaniaFaraPSD„, scrie pe Facebook şeful Cancelariei premierului Orban

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *