Skip to content
Politică

Ionel Dancă: Urât mod a ales Florin Citu să intre în politică la vârf! Să fii salvat în funcție până la Congres, de mână cu Valer Dorneanu și Marcel Ciolacu

Inquam Photos/Octav Ganea

Deputatul Ionel Dancă, susținător al lui Ludovic Orban în cursa pentru președinția PNL, susține că Florin Cîțu, contracandidatul lui Orban, este ținut în funcția de premier „de mână cu” Marcel Ciolacu, liderul PSD, și Valer Dorneanu, președintele Curții Constituționale.

Dancă l-a mai acuzat pe Cîțu că se încăpățânează să rămână premier până la congresul partidului din 25 septembrie, folosind tactici PSD-iste și călcând în picioare democrația. „Urât mod a ales Florin Citu să intre în politică la vârf! Să fii salvat în funcție până la Congres, de mână cu Valer Dorneanu și Marcel Ciolacu, călcând în picioare statul de drept si democrația din România, folosind practici PSD, este de-a dreptul o rușine pentru un premier susținut de Partidul Național Liberal!

Mi-a fost drag Florin Citu când eram colegi dar totul are o limită și intotdeauna mai drag îmi va fi Partidul Naţional Liberal. #FaraPSD.

PS: De la #NuLuamPrizonieri la #PremierulPrizonierLaPSD!”, a scris Ionel Dancă, pe Facebook.

Declarația vine în contextul în care, joi, Curtea Constituțională a transmis că va analiza abia pe 28 septembrie, după congresul PNL, sesizarea Guvernului Cîțu în privința moțiunii de cenzură depusă de USR PLUS. Moțiunea a fost depusă pe 3 septembrie, dar nu a fost supusă votului nici acum. Mai multe încercări în Birourile permanente reunite de a fi stabilit un calendar au eșuat pentru că nu s-a întrunit cvorumul. Au lipsit lideri PNL și PSD. Moțiunea a fost doar citită pe 9 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *