Skip to content
Sport

Ionuţ Adrian Popa, noul preşedinte al Clubului Sportiv Dinamo

Facebook

Subcomisarul de poliţie Ionuţ Adrian Popa a fost împuternicit, începând din 19 iunie, pe o perioadă de trei luni, prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, să îndeplinească atribuţiile postului de preşedinte al Clubului Sportiv Dinamo, informează gruparea „alb-roşie”.

În vârstă de 32 de ani, Ionuţ Adrian Popa are în spate o carieră de zece ani în Ministerul Afacerilor Interne, fiind totodată şi un bun cunoscător al sportului de performanţă. Practicant de taekwondo cu centură neagră 2 DAN, Ionuţ Adrian Popa a antrenat lotul naţional de cadeţi al României la taekwondo varianta olimpică (WT).

" "

Noul preşedinte al CS Dinamo a absolvit Academia de Poliţie ”Alexandru Ioan Cuza” în anul 2010 şi a activat, în ultima perioadă, cu funcţie de comandă, în cadrul Direcţiei Generale de Protecţie Internă (DGPI) a M.A.I.

„Cunosc bine activitatea clubului Dinamo şi sunt convins că vom face o echipă bună. Obiectivul rămâne cel dintotdeauna, Dinamo să fie numărul unu”, a declarat noul preşedinte.

Prezent la învestire, secretarul general adjunct al M.A.I., Geani Cătălin Nica, i-a mulţumit comisarului-şef George Cosac, cel care a condus clubul din 2019 până în prezent, şi i-a urat succes noului preşedinte, potrivit News.ro.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *