Ionuţ Pucheanu, primarul Galaţiului: Faleza Dunării, de departe cel mai important în mentalul colectiv

Sursa foto: Facebook

Ionuţ Pucheanu, primarul Galaţiului, a declarat marţi că Faleza Dunării este de departe cel mai important în mentalul colectiv, iar întregul proiect înseamnă 100 de milioane de euro. El a preizat că Galaţiul este pe locul doi în momentul de faţă la nivelul unităţilor administrativ teritoriale care au atras fonduri din PNRR.

Ionuţ Pucheanu, primarul municipiului Galaţi, care candidează pentru un nou mandat, a declarat în emisiunea România Politică de la Prima News că are proiecte de terminat dar sunt şi foarte multe proiecte de început.

”Vorbim de Faleza Dunării, de Bulevardul george Coşbuc, zona centrală a oraşului, proiecte de regenerare, PNRR. Am de dus la bun sfârşit PNRR-ul care abia acum începe, implementarea lui. Undeva la 120 de milioane – 130 de milioane de euro, suntem pe locul doi în momentul de faţă la nivelul unităţilor administrativ teritoriale care au atras fonduri din PNRR, după Sectorul 4, dar locul 1 la numărul proiectelor depuse. Noi avem la 78 de proiecte depuse şi de implementat”, a afirmat primarul.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: