Ionuț și Cristian Doldurea. Ce probleme au cu Poliția fiii primarului din Caracal

Sursa foto: fanatik.ro

În exploziile devastatoare de la Crevedia, de sâmbătă, 25 august, au murit doi oameni, iar alți 56 au fost răniți, mai multe persoane fiind internate în stare gravă. Dintre răniți, 43 sunt cadre ale Ministerului Afacerilor Interne – 39 de pompieri, doi polițiști și doi jandarmi.

DNA a deschis un dosar penal in rem pentru abuz în serviciu, procurorii urmând să investigheze posibile fapte de corupție ale unor funcționari cu atribuții de control, în condițiile în care stația GPL din Crevedia nu mai avea autorizație de mediu de aproape trei ani.

Stația își derula activitatea prin intermediul firmei Flagas SRL, la care Ionuț Doldurea, fiului primarului din Caracal, Ion Doldurea, deține 51% din părțile sociale.

Numele lui Ionuț Doldurea apare într-un dosar înregistrat pe 25 mai 2023 la Judecătoria Videle, conform datelor consultate de FANATIK pe portalul instanțelor de judecată, acesta figurând ca petent, iar Inspectoratul Județean de Poliție Teleorman ca intimat. Obiectul dosarului este „anulare proces verbal de contravenție”. Ionuț Doldurea, arată sursa citată, a fost amendat de Poliție, în data de 18 mai 2023, probabil pentru o încălcare a legilor rutiere, dar el a contestat amenda în instanță. Nu a fost stabilit, încă, primul termen al procesului. Într-un dosar similar este implicat și fratele lui Ionuț Doldurea, Cristian, care este și el acționar la mai multe firme de GPL.

Articolul despre problemelor fiilor Dordulea cu Poliția pe FANATIK.ro

Autor

  • Susana Pletea

    Are o experiență de peste 25 de ani în presa românească. Și-a început cariera în radio, a continuat cu presă scrisă (reviste) și acum este parte din echipa PSNews. Bun comunicator, pasionată de cuvântul spus sau scris, are o aplecare spre natura umană și literatură fantastică. Pledează vinovată de curiozitate și entuziasm.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: