Skip to content
Puterea Știrilor Video

Ionuț Simionca nu crede în sondajele care-l dau pe candidatul PMP pe locul 5 la prezidențiale: În realitate, Theodor Paleologu este pe locul 3, cu peste 11%

psnews.ro

Deputatul PMP Ionuț Simionca a comentat în studioul ”Puterea Știrilor” ultimul sondaj IMAS, potrivit căruia candidatul Mișcării Populare, Theodor Stolojan, s-ar clasa pe locul 5 în turul I al alegerilor prezidențiale. Deputatul susține că nu crede în sondaje și că, în realitate, prezidențiabilul PMP stă mult mai bine în clasament.

”Nu cred în sondaje și vă spun și de ce: sunt indivizi sau anumite grupuri de interese care vor să scoată un anumit candidat pe plus sau pe minus. Imaginați-vă că dacă domnul Theodor Paleologu are 7% cum arată sondajul IMAS, iar marja de eroare este 3,5%, asta înseamnă că poate avea 10%. La fel și Dan Barna care apare cu 12%, dumnealui poate să aibă 9%, dar dacă cineva vrea să-l pună în partea de sus a sondajului acea marjă de 3,5 poate să schimbe complet poza.

Eu cred că domnul Paleologu este pe locul 3 și că a trecut de 11%, cel puțin asta arată sondajele pe care le-am comandat la partid”, a spus Ionuț Simionca la ”Puterea Știrilor”.

Potrivit ultimului sondaj IMAS, Klaus Iohannis este favorit la alegerile prezidențiale, fiind creditat, într-un sondaj IMAS, cu 45,7% din intențiile de vot, urmat de Mircea Diaconu, cu 16,7%.

Pe locul 3 este Viorica Dăncilă, cu 15,1%, urmată de Dan Barna, cu 12,6, și de Theodor Paleologu, cu 6,9%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *