Skip to content
Puterea Știrilor Video

Ionuț Simionca (PMP): Din păcate, dreapta politicii românești nu dă semne că se poate alia. Nu există o discuție despre o fuziune cu PNL

PS News

Invitat în studioul Puterea Știrilor, Ionuț Simionca, secretarul general PMP, a declarat că nu există în prezent o discuție de fuziune cu PNL, partidul condus în prezent de Nicolae Ciucă. Simionca a precizat că „din păcate, dreapta politicii românești nu dă semne că se poate alia”, acesta explicând și marea diferență dintre cei de la PMP și liberali: „Noi ne-am dorit să facem lucruri pentru români și pentru partidele mai mari – cum e PNL – românii nu sunt prioritari. Prioritatea lor o reprezintă activul de partid și oamenii care îi susțin pe ei”.

„Nu există o discuție despre o fuziune PMP cu PNL. Au fost discuții de colaborare. Știți foarte bine că și în trecut, în Parlament, am încercat să facem lucruri bune și când a fost nevoie, alături de PNL, am trecut o lege ș.a.m.d. Ba mai mult, am și susținut Guvernul Orban în mandatul nostru. Am votat acel guvern pentru că am dorit să scăpăm de Dăncilă. Din păcate, însă, dreapta politicii românești nu dă semne că se poate alia. PNL nu dorește acest lucru. Noi ne-am dorit să facem lucruri pentru români, însă pentru partidele mai mari – cum e PNL – românii nu sunt prioritari. Prioritatea lor o reprezintă activul de partid și oamenii care îi susțin pe ei. Nu există în acest moment discuția unei fuziuni”, a declarat Ionuț Simionca, la Puterea Știrilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *