Ionuţ Stroe: Ciucă mi se pare un om de forţă

Sursa foto: media.pnl.ro
Sursa foto: media.pnl.ro

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat luni că lui preşedintele PNL, Nicolae Ciucă i se pare un om de forţă şi în comparaţie cu ceilalţi oameni politici, i se pare un tip mai mult decât hotărât şi decis, care ştie foarte bine ce are de făcut.

”Cred şi sper că va fi viitorul preşedinte al României”, a mai spus Stroe.

Ionuţ Stroe a fost întrebat în emisiunea România Politică de la Prima News dacă PNL va merge cu Niclae Ciucă la alegerile prezidenţiale.

”Decizia nu a fost luată, în schimb pare a fi opţiunea normală, naturală a unui partid politic să îşi promoveze preşedintele pentru cea mai importantă competiţie electorală, dar mai mult decât această opţiune care cu siguranţă va fi tranformată şi în decizie, cel puţin la nivelul unei propuneri sau deciziei de a candida, este de data aceasta de câteva argumente care vor contribui enorm”, a spus purtătorul de cuvânt al PNL. El a precizat că avem de-a face ”cu un altfel de profil de politician, care şi-a demonstrat nu numai în cariera de politician ci şi cea de militar, ce înseamnă onoarea şi respectarea cuvântului”.

Сiteste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: