Ionuţ Stroe: Cred că şi de data aceasta cei din diaspora vor fi surpriza plăcută a alegerilor

Sursa foto: Facebook / Ionuţ Stroe

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat marţi, despre votul la alegerile din 9 iunie în străinătate, că crede că şi de data aceasta cei din diaspora vor fi surpriza plăcută a alegerilor. El a precizat că liberalii în decursul anilor, în diaspora au avut scoruri foarte bune, şi probabil că şi de data asta vor confirma chiar poziţia unu.

”Mi-ar plăcea să cred că şi de data aceasta cei din diaspora vor fi surpriza plăcută a alegerilor. Ei s-au manifestat mereu prin gradul de implicare, prin modul în care au încercat să se mobilizeze, să se ajute unii pe alţii, să-şi exercite acest drept de vot constituţional pe care îl au ca cetăţeni români, chiar dacă trăiesc în alte părţi. În mod evident, interesul lor este de fiecare dată unul crescut pentru că trăiesc în societăţi către care şi noi aspirăm”, a declarat Ionuţ Stroe în emisiunea România Politică de la Prima News.

Stroe a precizat că ”statul român ar ar trebui să fie mult mai concret în relaţia cu diaspora şi ar trebui să se îngrijească mult mai bine de românii care şi-au legat pe o perioadă determinată, destinul de de un job sau o viaţă în altă societate”.

”Sunt sunt bucuros că de data aceasta organizarea secţiilor de votare este una mult mai bine pregătită decât alte dăţi. Eu sper să vină la vot”, a completat el.

Întrebat ce scor aşteaptă PNL în diaspora, Stroe a declarat că este optimist, pentru că ”liberali în decursul anilor, în diaspora au avut scoruri foarte bune”.

”Probabil că şi de data asta vom confirma chiar poziţia unu”, a arătat Ionuţ Stroe.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: