Ionuţ Stroe despre Cîrstoiu: Sunt sută la sută alături de acest om. Niciodată nu s-a pus problema retragerii

Sursa foto: media.pnl.ro
Sursa foto: media.pnl.ro

Purtătorul de cuvând al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat luni, despre o retragere a lui Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, că este sută la sută alături de acest om şi niciodată nu s-a pus problema de a analiza scenarii privind retragerea candidaturii sale. El a precizat că aceste informaţii nu sunt decât fitile care se practică în campania electorală şi că acest oraş are nevoie de acest om în funcţia de manager, de primar.

”Cătălin Cîrstoiu este cea mai bună soluţie pentru Bucureşti în acest moment şi vă spun sincer că am toată convingerea de acest lucru. Această coaliţie PSD-PNL are un culoar extrem de bine definit şi anume în a susţine un om competent, cu un profil profesional fără cusur, un manager, un om care poate mobiliza atât electoratul nostru cât şi cel al social-democraţilor, un om competent, cu viziune”, a spus Ionuţ Stroe în emisiunea România Politică de la Prima News.

El a precizat că ”restul sunt speculaţii care evident se poate face şi în mare măsură sunt făcute de competitorii lui Cătălin Cîrstoiu”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: