Ionuț Stroe, despre prezidențiale: Pariez pe domnul Ciucă. Ne dorim să meargă la Cotroceni

Ionuț Stroe / PNL
Sursa foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

Purtătorul de cuvânt al liberalilor, Ionuţ Stroe, întrebat cum comentează declarația lui Mircea Geoană că a ajuns „aproape singur”, secretar general adjunct NATO, spune: ”Puțină modestie nu strică (…). De la Dăbuleni până la NATO, toți oamenii au muncit pentru acest om”.

„Că n-au făcut mai mult pentru el? Să spună explicit ce așteptări avea. Știu că foarte mulți oameni au muncit în decursul vremii. Începând de la PSD până la cei mai mari oameni în arhitectură instituțională. De la Dăbuleni până la NATO, toți oamenii au muncit pentru acest om”, a subliniat Stroe.

Mircea Geoană a afirmat că această poziție a câştigat-o pe persoană fizică şi a menţionat că nu îşi face campanie pe spatele Alianţei Nord- Atlantice.

„Ar trebui să existe modestie când vorbești”

„Puțină modestie nu strică, mai ales în politică. Carieră domnului Geoană e strict și indisolubil legată de interesele acestei țări. A fost ambasador al acestei țări, președinte al Senatului, deci nu poți spune acum, după o carieră în care ai fost legat de instituționalul românesc că nu ai beneficiat de pe urmă susținerii statului care te-a promovat”, a adăugat Ionuț Stroe.

„Pariați la prezidențiale pe Marcel Ciolacu sau Geoană?”

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe subliniază faptul că liberalii îşi doresc ca președintele Nicolae Ciucă să meargă la Cotroceni și că pariază „pe seriozitate, pe puterea cuvântului, simțul echilibrului… adică domnul Ciucă”.

„Mare parte a acestei coaliții i se datorează acestui om, e un om care unește”

„Absolut normal, îl vedem că prezumtiv președinte al acestei țări. A demonstrat public ce înseamnă puterea cuvântului dat, modul în care a plecat din acea funcție și a lăsat social-democrații să o ocupe. Mare parte a acestei coaliții i se datorează acestui om, e un om care unește. Sunt convins, nu ar incomodă niciodată, social-democrații, e un tip foarte serios, nu văd nicio doză de subiectivism sau de politicianism. Au fost dese episoade în politică românească, alianțe care păreau de nezdruncinat s-au sfărâmat, la putere, în câteva săptămâni.

Consider că domnul Nicolae Ciucă întrunește toate aceste condiții pentru a ocupă această funcție în instituționalul românesc”, a conchis purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL