Ionuţ Stroe, discuţie cu preşedinţii asociaţiilor de locatari din Sectorul 4. Ce s-a discutat

Sursa foto: Facebook / PNL

Liderul PNL Sector 4, Ionuţ Stroe, anunţă că a avut o discuţie cu preşedinţii asociaţiilor de locatari din Sectorul 4, iar aceştia le-au explicat candidatului PNL la Primăria Generală, Sebastian Burduja, şi candidaţilor PNL Sector 4 la Consiliul Local şi Consiliul General problemele cu care se confruntă în sector şi în Bucureşti.

”Am avut o discuţie foarte bună împreună cu preşedinţii asociaţiilor de locatari din Sectorul 4. Aceştia le-au explicat viitorului primar general, Sebastian Burduja, şi candidaţilor PNL Sector 4 la Consiliul Local şi Consiliul General problemele cu care se confruntă în sector şi în Bucureşti. A fost o dezbatere foarte utilă, unde au fost ridicate probleme legitime: parcări, spaţii de joacă, autorizaţii, colectarea selectivă a deşeurilor, reabilitări termice şi, cea mai presantă problemă: ce a a căldurii şi a apei calde. Sebastian Burduja a venit cu soluţii concrete, cu cifre, surse de finanţare, proiecte şi, cel mai important, cu deschidere totală pentru un dialog continuu şi constructiv”, a scris Ionuţ Stroe pe Facebook.

Preşedintele PNL Sector 4 arată că ”doar colaborând cu preşedinţii asociaţiilor de locatari pot fi eficienţi în administrarea Bucureştiului, pentru că ei cunosc cel mai bine problemele de la firul ierbii”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: