Ionuţ Stroe, după ce premierul s-a încurcat când a vrut să vorbească despre malpraxis: Cel mai grav ”MALSPRASI” al PSD

Sursa foto: media.pnl.ro
Sursa foto: media.pnl.ro

Purtătorul de cuvânt al PSD, Ionuţ Stroe, afirmă, vineri seară, că cel mai grav ”MALSPRASI” al PSD este faptul că Marcel Ciolacu îl ţine în braţe pe ministrul Rafila. Replica vine după ce premierul s-a încurcat într-o conferinţă de presă a pronunţat ”malsprasi” în loc de malpraxis.

”Cel mai grav «MALSPRAS» al PSD este faptul că Marcel Ciolacu îl ţine în braţe pe ministrul Rafila. Ţara e zguduită de tragedia de la Spitalul Sf. Pantelimon şi Marcel Ciolacu încearcă să distragă atenţia publică. Domnul Ciolacu se preface că nu vede faptul că în mandatul său, din nefericire, mor oameni în spitale, cu acuzaţii cutremurătoare din partea procurorilor. Este inacceptabil modul perfid în care se încearcă a se acoperi acest scandal sau a se susţine oameni politici care în momentul de faţă vor chiar să îşi facă loc pe listele PSD”, a scris, vineri seară, pe Facebook, purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe.

Acesta afirmă că ”acestea sunt lucrurile pe care ar trebui să se concentreze premierul când ţara arde, nu cartea lui Nicolae Ciucă”.
”Cred că Marcel Ciolacu ar trebui să înveţe din experienţa altor foşti premieri şi preşedinţi PSD, care au fost penalizaţi la vremea lor de români tocmai pentru această aroganţă şi agresivitate excesivă, mai ales în momente în care şi-au pregătit candidatura pentru prezidenţiale”, a mai scris Stroe.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: