Ionuţ Stroe (PNL) declarații despre alianța creată între cele 3 partide mici: USR, PMP şi Forţa Dreptei

ionut stroe
Sursa foto: Facebook / Ionut Stroe

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat marţi, despre polul de dreapta anunţat în urmă cu o zi între USR, PMP şi Forţa Dreptei, că îi este greu să creadă că un partid micuţ şi două care abia există fac o alianţă funcţională din punct de vedere politic, iar unii dintre ei, vechi politicieni, par a participa la o ciorbă reîncălzită. ”Credem că până la urmă alegerile pentru ei vor da cu minus, nu există în momentul de faţă o construcţie politică aşezată ci una cu vădit interes electoral”, a mai spus Stroe.

”Eu văd construcţia asta între un partid sub zece procente şi două care abia mai există ca fiind un fel de formă de asociere cu disperare şi vădit interes electoral. E clar şi demonstrat că neputinţa politică a celor trei partide le-a adus împreună, acum, foarte ciudată coaliţie”, a spus Ionuţ Stroe, în emisiunea Proiect de ţară: România, de la Prima News. El a precizat că cele trei partide încearcă să se se salveze.

”Nu este o alternativă reală, nu putem vorbi de un pol al dreptei, PNL este pilonul tradiţional şi ideologic al dreptei, suntem cel mai mare partid de dreapta. Dacă e să vorbim de un pol de dreapta, acesta este în dreptul PNL”, a mai spus Stroe.

Purtătorul de cuvânt al PNL a menţionat că pentru liberali nu e niciun fel de pericol acest pol nou creat.

”Credem că până la urmă alegerile pentru ei vor da cu minus, nu există în momentul de faţă o construcţie politică aşezată ci una cu vădit interes electoral”, a mai spus Stroe. ”Greu să cred că un partid micuţ şi două care abia există fac o alianţă funcţională din punct de vedere politic. Este mai degrabă o încercare de a scăpa de vechile sigle, este un gest de marketing politic. Unii dintre ei, vechi politicieni, par a participa la o ciorbă reîncălzită”, a mai comentat Ionuţ Stroe, adăugând că nu crede că aceştia pot convinge mai mult de 10% din votanţi, cât au şi acum.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: