Ionuţ Stroe (PNL): Doamna Lasconi încearcă să capteze atenţia publică, încearcă un soi de atac politic

Sursa foto: Facebook

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat marţi despre preşedinta USR, Elena Lasconi, că de câteva săptămâni de când este preşedintele USR, încearcă să capteze atenţia publică, cu declaraţii siropoase, încearcă un soi de atac politic. Este foarte greu de purtat un dialog cu cineva care trânteşte uşi, a spus Stroe, precizând că Lasconi nu este în măsură să pună condiţii, iar deciziile aparţin PNL.

Purtătorul de cuvânt al PNL a fost întrebat în emisiunea România Politică de la Prima News despre scenariul susţinerii Elenei Lasconi, de către PNL, la alegerile prezidenţiale.

”Noi am cerut din partea tuturor celor cu care dialogăm să fie rezonabili, să aibă măsura situaţiei în care ne găsim în momentul de faţă. În ceea ce o priveşte pe doamna Lasconi, cu siguranţă de câteva săptămâni de când este preşedintele USR, încearcă să capteze atenţia publică, declaraţii siropoase, încearcă un soi de atac politic, zice ea, în spatele căruia s-ar afla o dispinibilitate la dialog dar din păcate pentru doamna Lasconi este foarte greu de purtat un dialog cu cineva care trânteşte uşi. Ea zice că uşile se deschid, din punctul meu de vedere caută doar imagine, prin aceste declaraţii”, a precizat Ionuţ Stroe.

El a adăugat că vor vedea care e ponderea fiecărui partid, la vot.

”Doamna Lasconi nu este în măsură să pună condiţii, deciziile aparţin PNL. (…) Apropo de formula guvernamentală, această coaliţie cu PSD este făcută să asigure coerenţă şi funcţionalitate, ceea ce există în momentul de faţă”, a mai completat el, arătând că actuala coaliţie funcţionează.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: