Ionuţ Stroe (PNL): Ne dorim evident ca preşedintele Ciucă să meargă la Cotroceni

Sursă foto: Facebook / Ionuţ Stroe

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat luni că liberalii îşi doresc evident ca preşedintele Nicolae Ciucă să meargă la Cotroceni, el arătând că nu trebuie să se interpreteze că supără sau lezeaază anumite interese, pentru că probabil şi social-democraţii susţin candidatul lor.

”Am decis de comun acord să suspendăm orice fel de discuţii privind proiectarea viitorului politic, al alegerilor prezidenţiale din această toamnă, pentru data de 10 iunie. După ce vom epuiza această etapă a alegerilor locale vom putea evident să ne aşezăm la masă şi să discutăm şi despre acest lucru”, a declarat în emisiunea România Politică de la Prima News Ionuţ Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL.

El a precizat că fiecare partid îşi doreşte această candidatură, în mod legitim şi firesc.

”Noi, liberalii, gândim tot timpul pe termen lung, avem şi dorim să reconfirmăm faptul că preşedintele în această ţară a fost dat de zona de dreapta în cele mai multe dăţi şi ne dorim evident ca preşedintele Ciucă să meargă la Cotroceni. (..) Nu lezăm pe nimeni, să nu se interpreteze că supărăm, lezăm anumite interese. Probabil şi social-democraţii susţin candidatul lor. Noi, în mod evident ne-am dori ca un proiect comun să includă propunerea candidatului Nicolae Ciucă”, a arătat Ionuţ Stroe.

Liberalul a precizat că ”nu s-a luat încă o decizie nici dacă vor avea un candidat comun”.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: