Ionuţ Stroe: PNL susţine eliminarea inechităţilor salariale şi această majorare de 10% pentru angajaţii unor instituţii

ionut stroe
Sursa foto: Facebook / Ionut Stroe

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, afirmă că formaţiunea susţine eliminarea inechităţilor salariale şi această majorare de 10% pentru angajaţii unor instituţii. El a precizat că este esenţial să se elimine diferenţele de salarizare şi inechităţile dintre angajaţii de la stat, în măsura capacităţilor bugetare actuale. Potrivit lui Stroe, ordonanţa de urgenţă adoptată de Executiv nu rezolvă toate problemele de salarizare din sistemul public şi pentru asta avem nevoie de legea salarizării unice.

„PNL susţine eliminarea inechităţilor salariale. Tocmai de aceea, PNL susţinut această majorare de 10% pentru angajaţii unor instituţii. E esenţial să eliminăm diferenţele de salarizare şi inechităţile dintre angajaţii de la stat, dar desigur în măsura capacităţilor bugetare actuale şi cu respectarea ţintelor asumate deja de guvern. Mă refer la deficitul bugetar şi la prevederile din PNRR”, a declarat Ionuţ Stroe pentru News.ro.

El a precizat că ”este evident faptul că ordonanţa de urgenţă nu rezolvă toate problemele de salarizare din sistemul public”.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: