Skip to content
Politică

Ionuț Stroe primește o nouă funcție în PNL

" "

Deputatul Ionuţ Stroe a fost desemnat în cadrul Comitetului Judeţean Executiv al PNL Dolj, preşedinte interimar al filialei Craiova, în locul lui Ştefan Stoica. Acesta deţinea funcţia respectivă de circa o lună de zile.

A fost o negociere la nivel central în momentul în care s-a desemnat preşedinte unic al organizaţiei judeţene PNL, potrivit căreia preşedintele PNL Craiova trebuie să fie un reprezentat al vechiului PNL. Iar colegii liberali de la vechiul PNL Dolj l-au desemnat pe Ionuţ Stroe pentru a ocupa funcţia de preşedinte al PNL Craiova„, a afirmat fostul PDL-ist Nicolae Giugea, preşedintele PNL Dolj şi prefect al judeţului pe vremea guvernului Tăriceanu.

" "
" "

Ştefan Stoica (şi el provenit din aripa PDL) a fost desemnat vineri prim-vicepreşedinte al filialei Craiova. Anterior, Stoica fusese numit pe 10 iunie preşedinte interimar al PNL Craiova, după ce Pavel Badea îşi dăduse demisia din această funcţie, în urma rezultatului de 12,7% obţinut în calitate de candidat al partidului pentru Primăria Craiova.

Surse politice sustin că mai mulţi primari liberali s-au declarat nemulţumiţi de schimbările la nivelul conducerii PNL Craiova, afirmând că nu numai Pavel Badea trebuie să răspundă pentru rezultatul slab la alegerile locale, transmite agerpres.ro.

De asemenea, primarii au solicitat cel puţin un loc eligibil pe lista partidului la alegerile parlamentare, pentru ca unul dintre ei să poată susţine în Parlament iniţiative pentru rezolvarea problemelor administraţiei locale.

1 comentariu la “Ionuț Stroe primește o nouă funcție în PNL

  1. Bun baiat ! „Combate” bine – ca Rica Venturiano, in functie de taria si directia vantului dominant !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *