Skip to content
Sport

Ionuț Stroe: Șansele sunt mici să mai vedem suporteri pe stadioane până la finalul acestui sezon

Ionuț Stroe Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul Tineretului și Sporturilor, Ionuț Stroe, a declarat, marți, că sunt șanse extrem de mici ca meciurile rămase de disputat în acest sezon în Liga I să se joace cu spectatori.

Șansele sunt mici să mai vedem suporteri pe stadioane până la finalul acestui sezon. Ne dorim foarte mult să avem competiții cu spectatori, dar trebuie să avem răbdare și precauție. Spectacolele sportive sunt cu nivel ridicat de risc. Lucrăm la un proiect cu un număr redus, să fie 10 la sută din capacitatea arenelor, dar asta doar condițiile în care cifrele de îmbolnăviri vor fi foarte mici„, a declarat Ionuț Stroe la Digi24.

Din Liga I mai sunt de disputat cinci etape din play-off și șapte din play-out.

3 comentarii la “Ionuț Stroe: Șansele sunt mici să mai vedem suporteri pe stadioane până la finalul acestui sezon

  1. @ Bă, ce treabă, ce competență, are un tribunal sportiv cum este TAS să restrângă activitatea sportivă și dreptul la muncă și la exprimarea sportivă a sportivilor, pronunțându-se pe criterii financiare, fiind totuși un tribunal de arbitraj sportiv, ?

  2. @ Deci , aspectele și litigiile financiare ale funcționării cluburilor și competițiilor sportive sunt de competența instanțelor civile iar cele sportive sunt de competența tribunalelor sportive, ?

  3. Remarcați și faptul că sunt folosite mai puțin cântarele cu tas tradiționale , fiind folosite mai mult aparate electronice de cântărire, ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *