Skip to content
Sport

Ionuţ Stroe: Stadioanele vor rămâne închise pentru public câtă vreme există un pericol major pentru siguranţa oamenilor

Inquam Photos/Octav Ganea

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a notat, sâmbătă, pe Facebook, că sportul are nevoie de spectatori, dar stadioanele nu se vor redeschide pentru public câtă vreme există un pericol major pentru siguranţa oamenilor.

Stroe a cerut să nu se lanseze “scenarii fără temei” şi a făcut un apel la responsabilitate din partea tuturor. “În ziua cu un record de cazuri de infectări pentru România, cu o întreagă echipă de fotbal afectată, prezenţa publicului pe stadioane este ultimul subiect pe care îl putem discuta. Sportul are nevoie de spectatori, dar stadioanele vor rămâne închise pentru public câtă vreme există un pericol major pentru siguranţa oamenilor.

Suntem fermi în această privinţă. Nu putem să ne jucăm cu sănătatea publică. Îi rog pe toţi, indiferent de funcţie, de poziţia pe care o au, să fie responsabili şi să nu mai lanseze asemenea scenarii fără temei. Încă putem câştiga această luptă, putem limita răspândirea virusului printr-un efort comun, în sport şi în întreaga societate”, este mesajul ministrului Stroe.

În ultimele două zile, s-au înregistrat cazuri de coronavirus la echipele Dinamo şi CFR Cluj, care au dus la amânarea meciurilor acestor formaţii, transmite News.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *