Ionuţ Stroe, despre sondajul comandat de USR: E un fel de lăutărie

Ionuţ Stroe
Sursa foto: PNL

Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, afirmă vineri despre sondajul recent comandat de USR că ar fi inventat. Acesta argumentează cu faptul că, dacă procentele ar fi adunate, ar ieși mai mult decât 100%.

„Febra campaniei e mare dar nu înțeleg de ce USR-iștilor le este atât frică de vot și nu mai au răbdare și au început să inventeze sondaje. E un fel de lăutărie: USR a cerut o dedicație, și-a organizat petrecerea și a primit ceva care să-i bucure urechile. Și cam atât. E evident că îi incomodează și pe ei și pe Nicușor Dan, că Sebastian Burduja este în creștere în sondajele reale.

Nu putem să luăm în serios așa ceva: este atât de proastă lucrarea, încât dacă aduni procentele, iese mai mult de 100%. Deci, văd mai degrabă un document făcut cu mult entuziasm, dar cu puțină minte și atenție. Probabil că nici dacă era făcut între simpatizanții și membrii USR nu le ieșea atât de bine, pentru că nici ai lor, dacă-i întrebi, nu cred asemenea procente. Dar bucureștenii îi vor trezi din beția asta pe 9 iunie. Ei nu văd paiul din ochi, că bucureștenii sunt nemulțumiți de Nicușor Dan și au mai brevetat o inovație sociologică – un oraș nemulțumit complet de primar, dar care, cumva, cu toate astea, l-ar vota.”

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: