Skip to content
Politică

Ioțcu, înlocuit de la șefia CJ Arad. Cine i-a preluat atribuțiile

Președintele Consiliului Județean Arad, Nicolae Ioțcu, arestat preventiv pentru 30 de zile într-un dosar în care aceste este acuzat de trafic de influență, a fost înlocuit de la șefia CJ.

Vicepreședintele liberal al Consiliului Județean Arad, Adrian Țolea a preluat atribuțiile lui Nicolae Ioțcu.

Adrian Țolea va asigura interimatul la şefia CJ Arad până când prefectul va emite ordinul de suspendare din funcție a lui Ioțcu, moment în care se va supune la vot desemnarea unui nou președinte al CJ Arad.

„Dispoziția are caracter permanent, dar în momentul în care prefectul va emite ordinul de constatare a suspendării președintelui ca urmare a arestării, intrăm sub incidența unui articol de lege care ne obligă să convocăm o ședință a Consiliului Județean, în care unul dintre cei doi vicepreședinți va fi ales președinte interimar cu votul secret al majorității consilierilor”, a precizat Țolea, potrivit româniatv.net.

Preşedintele Consiliului Judeţean Arad, liberalul Nicolae Ioțcu, a fost reținut, vineri, de procurorii DNA Timișoara în urma unui flagrant de luare de mită. Şeful CJ a fost prins în timp ce primea 10.000 de euro de la un om de afaceri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *