Skip to content
Sport

iPhone 7 va avea ecran 3D

Apple vrea să introducă în viitorul model iPhone 7 un ecran 3D care să poată fi folosit fără ochelari, potrivit unor surse citate de publicaţia Economic Daily News din Taiwan.

În timp ce cumpărătorii au încă dificultăţi să procure cel mai recent model de smartphone al Apple, iPhone 6, zvonurile legate de succesorul acestuia, iPhone 7, încep deja să provoace agitaţie, scrie techtimes.com.

Apple lucrează la crearea naked eye 3D, care să devină principala atracţie a viitoarei generaţii de iPhone, şi construieşte hardul şi ecosistemul software pentru 3D, potrivit Economic Daily News, informează dcnews.ro.

Publicaţia a relatat că actuala tehnologie pentru ecrane tactile utilizată de Apple nu poate fi folosită la ecranul 3D, astfel încât compania va utiliza serviciile producătorului de ecrane tactile TPK, care să ajute la crearea viitorului iPhone 7.

Nu se ştie dacă Apple va putea să facă o schimbare pe piaţă şi să creeze o nouă tendinţă prin intermediul tehnologiei 3D, dar compania deţine patentele şi tehnologia necesară să facă acest lucru cu ajutorul iPhone 7.

În 2008, Apple a înregistrat un patent pentru un sistem de ecran tridimensional care nu necesită ochelari speciali pentru vizionare 3D.

Biroul pentru Patente şi Mărci al SUA a publicat în aprilie un patent al Apple pentru un sistem de ecran interactiv tridimensional, care permite utilizatorilor „să interacţioneze cu imagini proiectate tridemensional”.

Apple a cumpărat totodată, în noiembrie 2013, compania PrimeSense din Israel, specializată în sisteme 3D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *