Skip to content
Gorj Știri locale

IPJ Gorj reia activitatea de examinare pentru reducerea perioadei de suspendare a permisului de conducere

Rom Med 2000

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj va relua, începând de joi, activitatea de examinare pentru reducerea perioadei de suspendare a permisului de conducere, au anunţat, miercuri, reprezentanţii instituţiei.

Având în vedere prevederile art. 106, alin. 1 conform cărora titularul unui permis de conducere eliberat de către o autoritate română sau străină susţine, la cerere, testul de verificare a cunoaşterii regulilor de circulaţie până în a 30-a zi, inclusiv, a perioadei de suspendare a exercitării dreptului de a conduce pentru care poate solicita reducerea perioadei de suspendare, vă comunicăm faptul că la nivelul Serviciului Rutier Gorj se reia activitatea de examinare, în data de 02.04.2020, ora 10,00, în Sala Presei a Stadionului Municipal Târgu Jiu„, au transmis reprezentanţii IPJ Gorj.

Potrivit acestora, ulterior, examenul se va susţine săptămânal în zilele de marţi şi joi, ora 9,00, în aceeaşi locaţie.

Persoanele care se vor prezenta pentru susţinerea examenului de reducere a perioadei de suspendare sunt obligate să respecte prevederile Ordonanţelor Militare în vigoare şi să ia toate măsurile de protecţie individuală, potrivit Agerpres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *