Skip to content
Politică

Ipocrizia politicii anti-PSD. Liberalii au dat startul racolărilor politice. Marcel Ciolacu, atac fulminant la Ludovic Orban: ”La pușcărie”

Inquam Photos / George Călin

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a scris recent pe Facebook că partidul pe care îl conduce intenționează să depună plângeri la DNA împotriva abuzurilor guvernamentale.

Conform liderului social democraților, liberalii ar fi un fel de duduieni politici, care prin arma șantajului și a traficului de influență încearcă cooptarea primarilor PSD în vederea trecerii lor la liberali.

" "

”Toţi duduienii galbeni din GUVERN – la pușcărie!!! Interlopi politici cu mentalitate mafiotă care faceți trafic de influență la masa Guvernului! Voi, hâzilor, toți cei care vă bateți joc de banul public doar pentru a face din PNL un partid-stat! Pentru a avea toată puterea! Pentru voi, pentru neamurile voastre, pentru a căpușa şi a fura în continuare!” a scris Marcel Ciolacu.

Liberalii s-au aventurat, de ceva timp, într-un proces amplu de negociere politică, scopul fiind acela de a diminua șansele PSD în cadrul alegerilor locale. Pe lângă manevra de aservire a lui Victor Ponta la București și pe lângă varii mecanisme care transformă Compania Națională pentru Investiții în vaca de muls bani a tuturor liberalilor, se pare că Ludovic Orban și oamenii săi s-ar fi implicat inclusiv în scheme de șantaj discursiv. Primarii mai multor partide, cu șanse reale de a fi aleși datorită performanțelor lor impecabile, ar fi fost amenințați că dacă nu trec la PNL, vor pierde orice finanțare guvernamentală pentru dezvoltarea locală, în plină campanie electorală.

Sigur că Marcel Ciolacu nu a vorbit fără acoperire. Este foarte probabil ca președintele PSD să stea pe munți de dovezi care demonstrează fără echivoc șantajul liberal. Pe lângă această problemă, Guvernul lui Orban continuă să ignore problema mafiei din București, care, sub actuala guvernare, pare să fi scăpat de sub control. Este doar ultima problemă dintr-un set amplu de crize nerezolvate de liberali, între care, poziția fruntașă, o ocupă Covid-ul și criza economică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *