Skip to content
Politică

IPOTEZA BOMBĂ despre ofițerul acoperit care îl poate distruge pe Iohannis

Amenințarea și promisiunea lui Traian Băsescu că va dezvălui care dintre prezidențiabili este sau a fost și ofițer acoperit a declanșat deja o dezbatere intensă în societatea românească. Toată lumea se întreabă, din momentul în care șeful statului a transmis acest mesaj public, cine este candidatul acoperit?

Deja majoritatea prezidențiabililor au ieșit și au spus public că nu sunt ofițeri sub acoperire, precizând că au fost verificați în amănunt de către serviciile secrete.

Ziaristul Ion Cristoiu lansează trei ipoteze, pornind de la amenințarea lui Traian Băsescu. Printr-o postare pe blogul personal, acesta dezvăluie următoarele trei ipoteze de lucru, una fiindu-i ”fatală”, din punct de vedere electoral lui Klaus Iohannis:

1. Nu există nici un ofițer acoperit. Traian Băsescu a lansat o fumigenă. În acest caz, se ridică întrebarea: Cum va ieși din încurcătură?

2. Printre candidați există un ofițer acoperit: Dacă respectivul nu se autodemască singur, cum îl ca deconspira Traian Băsescu fără riscul de a încălca grav Legea? Vor confirma serviciile dezvăluirea lui Traian Băsescu?

3. Așa cum ziceam duminică seara la Jocuri de putere, e vorba de un joc operativ. La sugestia americanilor și cu sprijinul serviciilor, se încearcă scoaterea din joc a lui Klaus Iohannis, suspectat de a fi ofițer al serviciului secret german. Cum acest motiv nu poate fi invocat public, se folosește motivul ofițerului sau a fostului ofițer al unui serviciu secret român.

1 comentariu la “IPOTEZA BOMBĂ despre ofițerul acoperit care îl poate distruge pe Iohannis

  1. Odihnit si cu mintea la el marele ganditor de la GAGESTI—DEAL cauta solutii pertinente .Cheia in care trebuie analizat acest comentariu este de la 2 la 7 ani .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *